Margreet Jonker

Ik kom uit Almelo. Ik ben mijn loopbaan als verpleegkundige in Amsterdam begonnen. Vervolgens heb ik gewerkt als opleider in de gezondheidszorg. Na de opleiding tot loopbaanadviseur bij Adviesbureau Hoogendijk werk ik sinds 2008 in mijn eigen praktijk Helder-Loopbaanadvies in Hellendoorn.

Naast mijn werk als loopbaancoach ben ik vrijwilliger “Maatje Op Maat’’ bij ROC Landstede in Raalte. Hier ondersteun ik studenten bij hun persoonlijke ontwikkeling en draag zo bij aan het succesvol afronden van hun beroepsopleiding.
 

Mijn missie

Het is mijn missie mensen in hun ontwikkeling uit te dagen, te helpen keuzes te maken en die te bekrachtigen en te bestendigen zodat zij in balans met zichzelf en de wereld om hen heen ontspannen en gelukkig kunnen leven en werken.

De kernwaarden die daar bij horen zijn:
Duidelijkheid-Vitaliteit-Uitdaging-Echtheid-Wijsheid

Mijn stijl van coachen
Persoonlijk, creatief, uitdagend, doelgericht. 

Ik houd je de spiegel voor, Ik help je jouw eigen kompas te vinden en te volgen.

Ik geloof in mogelijkheden van mensen
Ieder mens heeft vele kwaliteiten en heeft ook steeds iets te leren. Emoties hebben je iets te zeggen. Juist hierdoor kan je groeien.

Helder-Loopbaanadvies

Ik heb Helder-Loopbaanadvies in 2008 opgericht. Helder betekent volgens Van Dale: duidelijk en zuiver, onverduisterd in schijn of glans, er zindelijk en fris uitziend, onbewolkt, volkomen doorzichtig, begaafd met een groot verstand.
Helder verwijst ook naar de plaatselijke benaming van Hellendoorn: Heldern en Helders.

Gedragscode en Klachtenregeling
Ik ben NOLOC Erkend Loopbaanprofessional, lid van NOLOC en van het Platform Zelfstandige Ondernemers. Ik verbind me met Helder-Loopbaanadvies aan de Gedragscode en de Klachtenregeling van de NOLOC.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Helder-Loopbaanadvies staat achter MVO en duurzaam ondernemen. Dit betekent dat ik als ondernemer oog heb voor zowel de winstgevendheid van mijn bedrijf (profit), als voor de effecten van mijn bedrijfsactiviteiten op de maatschappij (people en planet).

 

Wil je vrijblijvend kennis maken?


Mail me of bel 06-26873757
 
Noloc
Studiekeuzeblik op werk