Ervaringen van klanten

Ik heb geleerd desastreuze overtuigingen positief om te zetten en een beter inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en valkuilen. De vraag: wat past bij mij, stel ik mij regelmatig waarbij ik meer ruimte durf in te nemen. Inmiddels heb ik een vaste baan en ik doe mijn werk met plezier. 

Ik kan niet anders zeggen dan dat het veel met me heeft gedaan. De gesprekken waren steeds verhelderend en wat ik ook prettig vond, was dat ik zo mezelf kon zijn bij Margreet. Ik kreeg er altijd energie van.

Margreet slaagt er in om je met prikkelende opmerkingen op een positieve manier, de spiegel voor te houden.

 

Het was een intensief traject, soms zeer confronterend, maar altijd eerlijk, doelgericht en bijzonder leerzaam. Het resultaat is dat ik nu precies weet wat ik wil. Hiernaast heb ik veel tips en adviezen gekregen over de kunst van het netwerken.
Ik moest wel een drempel over: “dit is eng, want nu ga ik  mijzelf leren kennen”. Ik leerde ik het beste uit mijzelf te halen. Ik heb een plan en missie uitgestippeld om te gaan bereiken wat ik wil en hier durf ik nu ook voor uit te komen. Je wordt er stiekem (van binnen) een ander mens van! Ik durf nu authentiek te zijn!

Het resultaat was - ondanks enig scepticisme van mijn kant - verrassend. Inmiddels ben ik druk doende het geleerde in praktijk te brengen door zelf meer werk te maken van de mogelijkheden die me geboden worden. De kunst is dat je je eigen mogelijkheden moet leren zien en daarbij dan je netwerk positief weten in te zetten. Het werkt echt!!

Het ging echt om mij en om niemand anders. De knelpunten kwamen snel in beeld door de ( leuke) oefeningen die werden gedaan. Daardoor kreeg ik meer zelfvertrouwen en ging het beter met mij. Margreet, dank je wel voor de vele glazen thee, de tissues die soms ook wel eens nodig waren en al je adviezen.

 

Toen ik net mijn bedrijf startte heb ik een aantal sessies bij Margreet gehad om te leren balans te krijgen in zowel werk als privé. Margreet heeft ideeën waar jij nog niet aan gedacht hebt. met als gevolg dat het allemaal loopt, ik heb het zelfs druk.

Telkens als ik bij Margreet weg ga voel ik me als herboren. Alsof ik de hele wereld weer aan kan.