Studiekeuze

Ben je er nog niet uit welke opleiding je wilt gaan volgen? Weet iedereen in de klas het al wel maar jij nog niet? Wacht dan niet langer! Kom in actie!  Want het is in je eentje in de wirwar van opleidingen vaak lastig te ontdekken welke opleiding het beste past bij wat jij wilt met je toekomst. En 1 mei nadert met rasse schreden...

Ontdek nu wie jij bent en wat jij wilt!

We maken kennis met elkaar. Als je wilt neem dan je ouders mee. Samen gaan we daarna in gesprek. Door mijn manier van vragen stellen ontdek je snel waar jij echt blij van wordt! Je komt al gauw uit de dip en gaat je weer energiek en blij voelen. Je voelt dat het de goede kant opgaat. En dat je er niet alleen voor staat.Het is leuk!

Hoe?

In een drietal gesprekken ontdek je jouw kwaliteiten, interessegebieden en drijfveren. En daardoor ontdekken je welke opleidingen het beste bij jouw drijfveren aansluiten. Met hulp van mijn studiekeuzegids gaan we heel concreet op zoek naar de best passende opleidingen!

Na afloop bespreken we de uitkomsten met je ouders.

NB Kijk op de site van de Belastingdienst voor het aftrekken van studiekosten!

Dus: Wil jij met zekerheid weten dat je de goede studiekeuze maakt?

Neem dan nu contact op.

Heb je een vraag?

Kom in beweging en maak een
afspraak! Je kunt mij mailen of telefonisch contact met mij opnemen (06-26873757). Laat een berichtje achter op de voicemail.

Magreet Jonker

blik op werkStudiekeuzeNoloc