Wie is Margreet Jonker?

Ik vind het een uitdaging om mensen te begeleiden bij hun loopbaanvragen. Ik zet mijn cliënten aan het denken, inspireer en prikkel. Wanneer ik je in beweging zie, op weg naar het realiseren van jouw dromen op studie- en werkgebied, ben ik in mijn missie geslaagd.

Ik ben in augustus 1953 geboren en getogen in Almelo. Na de middelbare school ben ik verhuisd naar Amsterdam waar ik de opleiding tot verpleegkundige heb gevolgd. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als verpleegkundige en leidinggevende, heb ik in 1992 de Lerarenopleiding Verpleegkunde afgerond. Sindsdien heb ik ruim 25 jaar als opleidingsfunctionaris gewerkt in diverse organisaties in de gezondheidszorg en het onderwijs.

Ik ontdekte dat ik graag mensen coach bij het vinden van die leuke baan of studie en het afronden van hun opleiding. Toen mijn baan verviel ten gevolge van een reorganisatie heb ik de kans gegrepen om van coachen mijn werk te maken.  Met de opleiding tot Loopbaanadviseur bij Adviesbureau Hoogendijk werk ik sinds 2008 in mijn eigen praktijk Helder-Loopbaanadvies in Hellendoorn.

In mijn werk combineer ik kennis en werk- en levenservaring. Mijn ervaring als opleider in de gezondheidszorg komt hierbij vaak goed van pas. Daarnaast heb ik zelf het nodige meegemaakt tijdens mijn leven. Ook die ervaringen gebruik ik tijdens het coachen van mijn cliënten.

Naast mijn werkzaamheden als loopbaanadviseur ben ik vrijwilliger “Maatje Op Maat’’  bij het ROC Landstede in Raalte. Hier ondersteun ik studenten bij hun persoonlijke ontwikkeling  en studievoortgang en draag zo bij aan het succesvol afronden van hun beroepsopleiding.

Lees verder

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Kom in beweging en maak een afspraak! Je kunt mij mailen of telefonisch contact met mij opnemen. Laat een berichtje achter op de voicemail.

Bel mij terug 0626873757

Noloc Studiekeuzeblik op werk